Nature.

Панелите се лесни и се изработени од двокомпонентен полиуретан, кој што придонесува за термичката изолација. Лицето на панелот е изработено од специјална смеса од акрилен цемент која е збогатена со титаниум како би се овозможиле подобри карактеристики на трајност и отпорност и при најекстремни надворешни влијанија. Вашите простории можете да ги облагородите со стил и топлина, користејки ги најразличните варијации на дизајни на панели во вид на камен или дрво.

Травертин

Речен камен