Kobil Hero

Декоративни панели

Нота на драмитичност инспирација од природата, декоративни панели за внатрешни и надворешни ѕидови!


Сите наши панели се:

  • Сертифицирани според најстроги стандарди;
  • Одлична декорација на секоја ѕидна површина;
  • Брза и лесна монтажа;
Види повеќе

Нов производ Цеметни плочи за внатрешно и надворешно уредување како мермер или гранит и текстура на дрво!

Мермер

Дрво

Nature - инспирирани од природата

Панелите се лесни и се изработени од двокомпонентен полиуретан или EPS материјал кој што придонесува за термичката изолација. Лицето на панелот е изработено од специјална смеса од акрилен цемент која е збогатена со титаниум како би се овозможиле подобри карактеристики на трајност и отпорност и при најекстремни надворешни влијанија. Вашите простории можете да ги облагородите со стил и топлина, користејки ги најразличните варијации на дизајни на панели во вид на камен или дрво.

Травертин

Димензии/ Dimension

1130x870mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Речен камен

Димензии/ Dimension

1110x920mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Гранит

Димензии/ Dimension

1100x900mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

3-5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3, EPS- 25kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Селски камен

Димензии/ Dimension

1100x950mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

3-5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3, EPS - 25kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Плочест камен

Димензии/ Dimension

1090x900mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

3-5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3, EPS - 25kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Фасадна тула

Димензии/ Dimension

11170x840mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

3-5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3, EPS - 25kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Дрво

Димензии/ Dimension

1620x570mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

3-5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

Decor - инсирирани од урбаното живеење

3d-Mit panel – Décor ги нудиме во 4 различни дизјани, но по нанесувњето на разчини бои или текстури на бои, Вашата визија за уникатна декорација на просторот ќе биде брзо задоволена. Додадете луксуз и елеганција, во вашиот дом или деловен простор, при оплеменувањето на ѕидовите со користње 3d-Mit Décor панелите кои се инспирирани од урбаното живеење. Нивната употреба може лесно да најде примена во продавници, ресторани, хотели или канцеларии.

DP01

Димензии/ Dimension

850x850mm

Површина на панел/ Panel area

0.72m2

Тежина

5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

DP02

Димензии/ Dimension

850x850mm

Површина на панел/ Panel area

0.72m2

Тежина

5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

DP03

Димензии/ Dimension

1100x900mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.

DP04

Димензии/ Dimension

1160x900mm

Површина на панел/ Panel area

0.91m2

Тежина

5kg

Густина на изолација/ Insulation density

PU- 120kg/m3

Пакување / Packaging

6пар./ 6pcs.