Го избравме најдоброто за Вас

Куќа достапна за секој!
Водени од секојдневните потреби и желби на нашите клиенти создадовме 4 модели на куќи со модерна архитектура, комфорен и удобен простор за живеење исполнет со многу светлина и најважно паметна заштеда на топлинска енергија.

Примамливот концепт за “tiny” мала куќичка, па се до куќа со три спални соби се креирани со цел да одговорат на потребите на секој иден купувач на енергетско ефикасен модерен дом.

Куќа со површина од 30m2

30 m2

Мала куќа ( tiny house) идеална за одделен апартман или викендицa!


Висина на ѕидови до таван h=2600mm;


Потрошувачка на енергија на годишно ниво по m2:Куќата вклучува:

  • Комплетна конструкција со термоизолациони ѕидови изработени од :
  • Термоизолиран кров и тавани;
  • PVC прозори и врати со 5 комори и двостаклен пакет со аргон исполна (4 сезони);
  • Комплетна електрична инсталација во куќата;
  • Комплетна водоводна и одводна инсталација во куќата;
  • Завршна фасада од акрилен декоративен малтер (абриб);
  • Завршна обработка на внатрешни ѕидови и тавани од фин акрилен декоративен малтер во бела боја;
  • Медијапанска врата во купатило;

Контакт

Телефон +389 47 225 353
Е-пошта kobil@t.mk
Испрати порака