Го избравме најдоброто за Вас

Куќа достапна за секој!
Водени од секојдневните потреби и желби на нашите клиенти создадовме 4 модели на куќи со модерна архитектура, комфорен и удобен простор за живеење исполнет со многу светлина и најважно паметна заштеда на топлинска енергија.

Примамливот концепт за “tiny” мала куќичка, па се до куќа со три спални соби се креирани со цел да одговорат на потребите на секој иден купувач на енергетско ефикасен модерен дом.

Куќа со површина од 80m2

80 m2

 Премиум куќа за секој член од семејството!


Висина на ѕидови до таван 2600mm-2800-2950mm.


Потрошувачка на енергија на годишно ниво по m2
Куќата вклучува:

  • Комплетна конструкција со термоизолациони ѕидови изработени од :
  • PVC прозори и врати со 5 комори и двостаклен пакет со аргон исполна (4 сезони);
  • Термоизолиран кров и тавани;
  • Влезна сигурносна метална врата;
  • Комплетна електрична инсталација во куќата;
  • Комплетна водоводна и одводна инсталација во куќата;
  • Завршна фасада од акрилен декоративен малтер (абриб);
  • Завршна обработка на внатрешни ѕидови и тавани од фин акрилен декоративен малтер во бела боја;
  • Медијапански врати во спални соби и купатило;

Контакт

Телефон +389 47 225 353
Е-пошта kobil@t.mk
Испрати порака