Го избравме најдоброто за Вас

Куќа достапна за секој!
Водени од секојдневните потреби и желби на нашите клиенти создадовме 4 модели на куќи со модерна архитектура, комфорен и удобен простор за живеење исполнет со многу светлина и најважно паметна заштеда на топлинска енергија.

Примамливот концепт за “tiny” мала куќичка, па се до куќа со три спални соби се креирани со цел да одговорат на потребите на секој иден купувач на енергетско ефикасен модерен дом.

Куќа со површина од 45m2

45 m2

Удобноста е загаранитирана во оваа куќа!

Висина на ѕидови до таван 2600mm-2800mm Потрошувачка на енергија на годишно ниво по m2:


Куќата вклучува:

  • Комплетна конструкција со термоизолациони ѕидови изработени од:
  • Термоизолиран кров и тавани;
  • PVC прозори и врати со 5 комори и двостаклен пакет со аргон исполна (4 сезони);
  • Влезна сигурносна метална врата;
  • Комплетна електрична инсталација во куќата;
  • Комплетна водоводна и одводна инсталација во куќата;
  • Завршна фасада од акрилен декоративен малтер (абриб);
  • Завршна обработка на внатрешни ѕидови и тавани од фин акрилен декоративен малтер во бела боја;
  • Медијапански врати во спална соба и купатило;

Контакт

Телефон +389 47 225 353
Е-пошта kobil@t.mk
Испрати порака