3d-Mit panels DÉCOR®

Инспирирани од модерното живеење

3d-Mit panel –Décor ги нудиме во 4 различни дизјани, но по нанесувњето на разчини бои или текстури на бои, Вашата визија за уникатна декорација на просторот ќе биде брзо задоволена. Додадете луксуз и елеганција, во вашиот дом или деловен простор,  при оплеменувањето на ѕидовите со користње 3d-Mit Décor панелите кои се инспирирани од урбаното живеење. Нивната употреба може лесно да се најде во продавници, ресторани, хотели или канцеларии

Panel 1: DP01

DP01
DP01
DP01
DP01
Димензии:800x800mm
Површина на панел:0.72 m2
Маса по панел:120 kg/m3
Пакување
( во картонски кутии)
4,0kg
6 парчиња
DP01

Panel 2: DP02

DP02
DP02
DP02
Димензии:800x800mm
Површина на панел:0.72 m2
Маса по панел:120 kg/m3
Пакување
( во картонски кутии)
4,0kg
6 парчиња
DP02

Panel 3: DP03

DP03
DP03
DP03
DP03
DP03
Димензии:1100x900mm
Површина на панел:1,0 m2
Маса по панел:120 kg/m3
Пакување
( во картонски кутии)
4,0kg
6 парчиња
DP03

Panel 4: DP04

DP04
DP04
DP04
DP04
DP04
Димензии:1160x900mm
Површина на панел:1,0 m2
Маса по панел:120 kg/m3
Пакување
( во картонски кутии)
4,0kg
6 парчиња