ТРАЈНОСТ.
СТИЛ.
ТОПЛИНА.
3D DECORATIVE ISOLATION PANELS

3D DECORATIVE ISOLATION PANELS

Декоративни панели за обложување на надворешни и внатрешни ѕидови со високо ефективни изолациони карактеристики

Изберете од разновидните  дизајни на панели, во вид на травертин,речен камен , гранит, селски камен, плочест камен или пак дрво, инсипирирани од  природата, за декорација на Вашите ѕидови. Нашите панели ќе ги облагородат ѕидовите во Вашиот дом  за да зрачи со топлина, комфор и стил.

Ефектно и племенито решениe за нов стил на Вашите ѕидови. Декор програмата на панели нуди лесна монтажа и луксузен изглед на Вашите внатрешни ѕидови. Искористете ги за да ставите Ваш потпис на домашниот или деловен простор, во канцеларии, ресторани, хотели или продавници.

Систем за обложување на фасади и надворешни ѕидови.Доколку Ви се потребни комплексни архитектонски решенја или динамички дизјани во најразлични форми кои треба да ги предизвикаат сетилата тогаш FAÇADE панелите се за Вас.

K-термо Панели

K-термо Панели

Самостоечки термоизолациони панели за ѕидови

К-термо панелите представуваат неизбежен дел во нашите префабрикувани конструкции. Овие панели  обезбедуваат стабилност , трајност и висока енергетска ефикасност на секоја градба. Системот за вградување на К-термо панели е применлив во најмалите префабрикувани објекти како вили или урбани објекти (бутки), па се до големи проекти како резидентни или деловни објекти, канцеларии,преработувачки капацитети,  магацини или хотели. Нудиме комплетни решенија за изведба на објекти со К-термо панели, и сме Во можност да вршиме испорака на истите расклопени во елементи. Монтажата на градилиште е олеснета и прифатлива за фирми и групи кои се занимаваат со градба и изведба на објекти. За повеќе информации  Ве молиме да не контактирате.

КОЈ СМЕ НИЕ?

КОЈ СМЕ НИЕ?

Од основањето во 1990 година, па се до денес се позиционираме како иновативна компанија која произведува енергетски ефикасни префабрикувани градежни материјали. Меѓу останатите производи и услуги кои ги нудиме,  представувањето на 3d-Mit панелите ни предстаува посебна гордост бидејки тие нудат уникатно решение, каде што термоизолацијата и естетиката се споени во едно.

1

УБАВИНА И ТОПЛИНА

Долготрајни панели и лесни за одржување.
2

ИЗРАБОТЕНИ СО ПОСВЕТЕНОСТ

Усовршени за лесна монтажа.
2

ДОСТАВЕНИ СО ЉУБОВ

да блескаат на секој ѕид.

6 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ 3d-Mit ПАНЕЛИТЕ

Декоративни и лесни прилагодливи на било која ѕидна површина

Термички изолатори поради полиуретанското јадро со висока густина

Трајни, отпорни на UV зрачење, отпорни на влага поради надворешноста изработена од специјален акрилен цемент

Мала маса, лесни за транспорт и едноставни за монтажа

Погодни за „сам свој мајстор“ уредувања

Заштеда на време, енергија и дополнителен ангажман на мајстори

OUR RECENT PROJECTS

OUR RECENT PROJECTS